Reservofficerarna på DN

DN fortsätter sitt eviga lobbande för att Sverige sak gå med i Nato. Om Sverige och Finland skulle gå med i Nato ökar med stor sannolikhet spänningen i vårt hörn av världen. Gotland blir en brännhet strategisk punkt i Östersjön. Vi blir en av frontstaterna och krig eller fred för oss i en spänd situation ( tex en gränskonflikt mellan Ryssland och någon av de forna Sovjetrepublikerna) avgörs av en amerikansk president som om fyra år kan heta Sara Pallin.
DN har fört sin Nato-kampanj i många år. Har de gamla militärer på ledarredaktionen?

Annonser

2 reaktioner på ”Reservofficerarna på DN

  1. NATO behövs inte. EU:s lissabon Fordrag är ett fiasko!

    Warsaw Pakten från tidigare östuropiska och Soviet Union försvann 1991. NATO vill expandera. Snacket om demokrati även i West är hotad- Med visionen som FRA Lagen, avlyssna hela Sveriges befolkning.

    Ett förvirrande och motsägelsefull Lissabon Fördrag, Sverige, Danmark Storbritanien behåller fortfarande sina valutor- samtidigt försök att bedriva ett höger och kapitalistisk policy över alla nya öst stater. Att tvinga fattiga till lägre lån och försämrade sjukersättning, för att kvalifiseras till EU:s krav- istället för en solidariskt politick tvingas allmänheten betala för de kriser som skapats av kapitalägarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s