Vad är Aftonbladets agenda och vem jobbar man ihop med?

Återigen Juholt-hets från Aftonbladet – rubriken är ”Klockan klämtar för Juholt” och återigen stödjer man sig på en anonym källa – någon annan grund för artikelns påstående finns inte.
”– Det kan handla om dagar, det kan handla om månader, säger en tung S-källa.”
Är det månne samma anonyma källa som gång på gång haft fel i Juholt-drevet?
Som i denna artikel med rubriken ”Så ska han köras bort”
Eller denna SvD-artikel – ännu en ”tung S-källa”:
(Se även Jinge.se om detta)
Och som kanske matat Aktuellt med uppgifter om att ”nu är det bara timmar kvar” och sedan levererat en dramatisk story om varför det inte blev så. Senare såg jag på Twitter att S krävt en dementi av Aktuellt angående detta, utan att få någon.

För övrigt kan man konstatera att tidningen inte haft den goda smaken att ändra rubrikerna på de gamla artiklarna, som väl ligger snubblande nära att vara åtalbara för förtal, trots att man nu vet att de var felaktiga. Istället hänvisar man till dem som om de fortfarande vore giltig på specialsiten”Juholts kris”. Där hittar vi alla de gamla hetsrubrikerna ”Bostadsbluffen”, ”Bluffade med bostadsbidraget”, ”Bostadsfusket”, ”Lögnerna som kan fälla Juholt”, etc

Lena Mellin kritiserar Juholt för att han ”ber om förlåt” istället för att diskutera politik, precis som hon förträngt att Aftonbladets falska drev är just vad som hindrat en politisk debatt om sakfrågor. Samma sak på ledarsidan som kritiserar S för att ha övergett väljarna, utan att låtsas om att det är AB:s drev som överröstat allt annat.
Det är ett märkligt spel tidningen bedriver, det ser ut som man är ett villigt redskap för någon som vill ta över efter Juholt.

Annonser

En reaktion på ”Vad är Aftonbladets agenda och vem jobbar man ihop med?

  1. Jugholt har ett stort ego. Han är duktig på att slingra sig och göra en pudel när det behövs. Han klarar sig nog. Han besitter allt vad en politiker behöver. Vända kappan efter vinden, allt för att hålla sig kvar vid köttgrytorna. Hur länge måste han vara kvar som ledare för att få bli försörjd resten av livet av oss skattebetalare? Han lär inte avgå i första taget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s