Sluta med personförföljelse och börja diskutera politik

Att svartmåla socialdemokraternas partiledare har har varit en framgångsrik taktik för alliansen, eftersom man kan utnyttja sitt massiva övertag i media med hjälp av villiga ledarskribenter (ett demokratiproblem, vilket även alliansanhängare borde inse).
Det började med Göran Persson, fortsatte med Mona Sahlin och nu går hetsen mot Juholt. Minsta händelse ska målas upp som en affär och visa på personliga tillkortakommanden.
Men för den som är ärligt intresserad av politik, vilket jag förutsätter att ledarskribenter på alliansens ledarsidor trots allt är, vore det väl ändå vara mer intressant att diskutera ideologi och de verkliga sakfrågorna.
Juholt är ideologiskt klar och tydlig, bara han får prata. Kom med motargument och debattera – hur skapar vi det bästa samhället?
Så sluta bete er som fotbollshuliganer och börja kommentera spelet istället. Vad sägs om det, exempelvis Johan Ingerö, SvD?
Fler länkar: Kent Persson (m), Expressen, DN
PS – Ingerö – använd inte okritiskt en fritidsbloggare som källa för att påstå att facket skulle förfalska historien på samma skamlösa sätt som Nya Moderaterna. Hur seriöst är det?

Tillägg – glömde ju nämna Aftonbladet som inte förnekar sig. Nu skriver man om socialdemokraternas kris – trots att den är helt och hållet skapad av Aftonbladet – opinionsiffror på +35 procent före det falska drevet, 25 procent efter.
Vad man väljer att utlämna är den senaste opinionsundersökningen som visar att nu har det vänt uppåt för s – trots att Aftonbladet själva skrev om den 13/11 under rubrikerna ”Bättre siffror för (S)” och ”Socialdemokraterna ökar igen efter Juholts kris”. Är det någon som blir förvånad?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s